Hol játsszunk römit online?

1. Rummy Royal

A Rummy Royal az egyik legnépszerűbb és legdinamikusabban növekvő online Römiterem.

Römi

A Rummy Royal első online römi terem, ahol egy asztalnál egyszerre több játékos is (multi-player) valódi pénzben hódolhat kedvenc kártyajátékának, a röminek.

Valódi pénzes és játékpénzes römit egyaránt kínál játékosainak, palettáján megtalálhatók a legismertebb römifajták, úgy mint a Hagyományos-, Gin-, Oklahoma- vagy Kaluki Römi.

A terem lobby-ja logikusan átlátható és nem túldíszített, így könnyedén kiigazodhatunk az asztalválasztásnál. 

Maguk az asztalok már egy egyszerűbb 3D-s nézetben jelenítik meg a játékteret – nem túlspilázva a dolgot, de még látványosan.

Külön gesztus a teremtől, hogy minden új játékosát egy 2 perces üdvözlő videóval fogadja, amiben a játék alapjait és a kezelőfelület használatát mutatják be. (Ilyen oktató videók itt, a romijatek.hu oldalon, a bal oldali menüben is találhatók!)

Amerikai játékosok játszhatnak a teremben.

online römi játék

Pénznem: USD

Be-/Kifizetési módok: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, PayPal (via Visa, MasterCard, Discover, American Express), AlertPay, Skrill (Moneybookers), Neteller, Banki utalás, ClickandBuy, Telefonos fizetés,

Ügyfélszolgálat nyelvek: angol, olasz, francia, német, spanyol, román, magyar, török, görög, holland és héber

Ügyfélszolgálat e-mail cím: support@rummyroyal.com


 

2. 32Red Poker

 

A 32Red Rummy az RM Royal Media Rummy csoportosulás tagja, mely az első olyan römis közösség, ahol akár többen is játszhatnak egy asztalnál (Multiplayer game) valódi- vagy játékpénzben, egy- vagy akár többasztalos versenyek keretein belül!

A biztonságról a (pókeres körökben is) neves Microgaming szoftver gondoskodik, ugyanis a 32Red Rummy is a Microgaming hálózat tagja. 

Egyébként a 32Red teremben römin kívül mindenfajta online játék megtalálható: online kaszinó játékok, blackjack, nyerőgépek, video poker, online poker vagy akár sportfogadás, így mindezek egy helyen ki is próbálhatók!

Valódi pénzes és játékpénzes römit egyaránt kínál játékosainak, palettáján megtalálhatók a legismertebb römifajták, úgy mint a Hagyományos-, Gin-, Oklahoma- vagy Kaluki Römi.

Nagy teremről lévén szó, egyik legnagyobb előnye a gyorsaság és a biztonság: a kifizetések 24 órán belül a bankszámlánkra (vagy internetes pénztárcánk számlájára) kerülnek, adataink és pénzünk felett többszörös védelmi felület őrködik!

Befizetési lehetőségek: Bank transfer, Cash, EcoCard, Maestro, Mastercard, Skrill (Moneybookers), Neteller, Paypal, Paysafecard, Reverse Withdrawal, Solo, Ukash, Visa, Visa Debit 

Kifizetési lehetőségek: Bank transfer, Check, EcoCard, Maestro, Mastercard, Skrill (Moneybookers), Neteller, Paypal, Reverse Withdrawal, Solo, Visa, Visa Debit 

Pénznemek: USD | EUR | GBP | CAD

Ügyfélszolgálat elérhetőségek: Azonnali chat | E-mail | Telefon | Skype | Levél